Boekhouden kan ieder kantoor.


Echter bij ons worden bij iedere handeling die wij verrichten, doorlopend de fiscale consequenties in de gaten gehouden.

Wij zijn daartoe in staat door onze opleiding tot fiscaal jurist, controller e.d. en onze jarenlange ervaring op het gebied van administraties, jaarrekeningen, belastingaangiften en fiscaal juridische advisering.

U weet daardoor gegarandeerd zeker dat u optimaal gebruik maakt van alle fiscale mogelijkheden.


Bij ons staat u als ondernemer centraal.

Wij vormen uw persoonlijke klankbord en door een actieve wijze van adviseren komt dat uw onderneming, en dus weer uzelf, ten goede.

Wij werken dan ook niet voor cliënten, maar wij werken samen mèt cliënten.

Misschien een nuance, maar toch een levensgroot verschil.


Kortom: u krijgt bij ons de persoonlijke benadering die anderen vaak slechts beloven, terwijl ons bureau zo georganiseerd is dat alle gewenste specialismen, zeg maar het surplus van kennis van een grote organisatie, binnen handbereik is.


Dus als u gekozen heeft voor een groot accountantskantoor en zaken als personeelswisselingen, afstandelijkheid of onduidelijke declaraties u een doorn in het oog zijn, kunnen wij u een zelfde kwaliteit bieden waarbij die nadelen nimmer zullen optreden.


En als u gekozen heeft voor een administratiekantoor of een klein accountantsbureau, waarvan u de indruk heeft dat die er ‘de belastingen zomaar bij doen’, kunt u bij ons dezelfde administratieve diensten krijgen, waarbij juist alle fiscaliteit op topniveau wordt geleverd.


Home Over ons Boekhouding Contact

Belastingadviseurs

Jansen Fiscaal

JANSEN FISCAAL                                

Belastingadviseurs                                 


Telefoon: 013- 5721511 / 06-51250503

E-mail: jansenfiscaal@gmail.com

Dr. Hub van Doorneweg 99                                     

5026 RB  Tilburg